İçindekiler:
- %100 Yıllanmış Doğal Ekşi Maya
- %100 Siyez Unu
- Sızma Zeytinyağı
- Tuz ve Su
Ürün Özellikleri ve Faydaları:
- Ürünlerimizin imalatında “Yıllanmış %100 Doğal Ekşi Maya" kullanılmaktadır.
- Şeker hastalarının kullanımı için glisemik indeksi düşük en ideal ekmektir.
- Düşük glutenlidir.
- Gluten hassasiyetine karşı tüketimi mümkün olan en sağlıklı ekmektir.
- Genetiği değişmemiş (GDO’suz) 12.000 yıllık (%100) Siyez buğdayının unundan üretilmektedir.
- Kilo vermenize yardımcı olur. (Sağlıklı Diyet)
- Sindirim sistemini mükemmel çalıştıran probiyotik bakteriler ile üretilen prebiyotik bir besin kaynağıdır.
- Sızma zeytinyağlı siyez ekmeği kolesterol dostudur.
- Lif oranı ve protein oranı yüksektir.
Raf ömrü:
Dışarda bez torba içerisinde: 3 gün
+4 °C’d: 7 gün
-18 °C’de: 15 gün
Tüketim Koşulları:
+4 °C ve -18 °C muhafaza ettiğiniz ekmeği dolaptan çıkarttıktan sonra tost makinasında ve tavada ısıtarak tüketiniz.
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.