Yıllanmış Doğal Ekşi Mayalı ekmeklerimizde raf ömrünü uzatan kimyasal katkı, endüstriyel yaşmaya, kıvam artırıcı veya renklendirici KULLANILMAZ.
İçindekiler:
- %100 Yıllanmış Doğal Ekşi Maya
- Yöresel Vakfıkebir Unu
- Yöresel Tandır Unu
- Çavdar Unu
- Karakılçık Unu
- Siyez Unu
- Tuz ve Su
Ürün Özellikleri ve Faydaları:
- Ürünlerimizin imalatında “Yıllanmış %100 Doğal Ekşi Maya" kullanılmaktadır.
- Raf ömrü uzundur.
- Sindirim sistemini mükemmel çalıştıran probiyotik bakteriler ile üretilen prebiyotik bir besin kaynağıdır.
- Sindirim sistemini mükemmel çalıştırır.
- Glisemik indeksi ve yükü buğday ekmeğinden daha düşüktür.
Raf ömrü:
Dışarda bez torba içerisinde: 3 gün
+4 °C’d: 7 gün
-18 °C’de: 15 gün
Tüketim Koşulları:
+4 °C ve -18 °C muhafaza ettiğiniz ekmeği dolaptan çıkarttıktan sonra tost makinasında ve tavada ısıtarak tüketiniz.
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.